foradia subscriutegrat

Ontinyent augmenta les ajudes als vehicles híbrids i elèctrics

• 82 vehicles híbrids i 8 elèctrics s’han beneficiat de les ajudes que atorga Ontinyent amb l’objectiu de reduir les emissions de gasos contaminants • Ontinyent compta amb quatre punts d'ús públic de càrrega de vehicles elèctrics

82 vehicles híbrids i 8 elèctrics s’han beneficiat de les ajudes que atorga Ontinyent amb l’objectiu de reduir les emissions de gasos contaminants. S’ha incrementat la xifra de vehicles beneficiaris respecte a l’any passat, que van ser 55 híbrids i 8 elèctrics.

L’Ajuntament està treballant altres línies d’acció per evitar l’emissió de gasos contaminants. En aquest sentit, el Pla Municipal de Mobilitat Urbana Sostenible estima un estalvi anual de l’emissió de més de 3.000 tones de CO2 a l’atmosfera gràcies a la incorporació de 13 vehicles híbrids i elèctrics municipals per als departaments de Parcs i Jardins; neteja d’edificis; Policia Local i Medi Ambient.

A més, Ontinyent compta amb quatre punts d’ús públic de càrrega de vehicles elèctrics: al polígon de l’Altet, a l’avinguda del Tèxtil, a l’aparcament de Paduana i al del Regall.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *