foradia subscriutegrat

Font Roja Natura acull una exposició sobre el bosc interior

• L’objectiu d’esta exposició és salvar a la humanitat de la letargia en la qual està submergida • Es tracta d’una exposició itinerant que endinsa al visitant en el bosc • L’horari de visita és de dilluns a diumenge i festius de 9:30h a 14h

exposicio_el_bosc_interiorL’edifici Font Roja Natura acull l’exposició itinerant ‘El bosc interior’, que té com objectiu submergir al visitant en el bosc i fer-lo reflexionar per despertar a la humanitat de la letargia en la qual es troba.

L’exposició es presenta com una gran aventura en què cada visitant pot convertir-se en un explorador i resoldre un enigma gràcies a les claus que el mateix bosc li revelarà.

En aquesta part central de la mostra es tracten conceptes com la diversitat, l’adaptació, la transformació o les xarxes de vida. D’aquesta manera, el visitant-explorador aprendrà que al bosc tot encaixa i tot funciona, oferint una visió clara del que significa desenvolupament sostenible.

L’horari de visita és de dilluns a diumenges i festius de 9:30h a 14h. El dilluns els alumnes del Col·legi Santa Anna ja van poder gaudir de l’exposició.

 

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *