foradia subscriutegrat

El contestà Ivan Carbonell guanya el premi de Literatura Infantil i Juvenil d’Altea

• L’Ajuntament de Cocentaina presentarà el llibre, "L’àmfora fenícia", a la localitat aquest divendres 23 de març, a les huit de la vesprada. • La novel·la narra com Juli i la seua colla de Cocentaina pretenen passar uns dies de desconnexió al Portet de Moraira quan succeïssen una sèrie de sorprenents fets.


L’obra “L’àmfora fenícia” de l’escriptor contestà Ivan Carbonell Iglesias ha sigut guardonada en la primera edició del premi Altea de Literatura Infantil i Juvenil.

L’Ajuntament de Cocentaina presentarà el llibre a la localitat aquest divendres 23 de març, a les huit de la vesprada, a la Casa de la Joventut.

En la presentació, a més de l’autor, parlarà la regidora de Cultura i de Promoció del Valencià, Marcela Richart; Joan Borja, membre de l’organització dels Premis Altea; i el nostre company i amic Rafa Enguix.

La novel·la narra com Juli i la seua colla de Cocentaina pretenen passar uns dies de desconnexió al Portet de Moraira, abans d’anar a estudiar a València. La troballa d’una àmfora fenícia mentre Hipòlit i Juli bussegen al Portet farà que s’emboliquen sense proposar-s’ho en una història de segrestos, fotografies il·lícites i assaltants nocturns. Al mateix temps, un amor estival sacseja també la colla d’amics, que seguirà pistes entre novel·les de Chester Himes, rastres de nazis francesos, Torres de Guaita i Coves de Cendres, i el misteri d’un paratge de Teulada, la Font de la Jana, en què sis segles abans sant Vicent Ferrer va conjurar la màgia que dominava el lloc.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *