Foradia

L’art de l’alcoià Germán Aracil triomfa en la Xina

• Recentment ha presentat en la ciutat de Suzhou “Luz Ibèrica”, la seua nova exposició • “Va ser un èxit total, amb una grandíssima afluència de públic i amb la presència de la TV xinesa i diferents mitjans de comunicació”

L’artista alcoià està tenint una destacable activitat artística en la Xina. Recentment ha presentat en la ciutat de Suzhou “Luz Ibèrica”, la seua nova exposició. El lloc d’ubicació és la Ming Gallery of Art, una important galeria del país, on romandrà penjada fins al mes de setembre, passant, posteriorment, a exhibir-se en altres poblacions, com Xangai, al llarg d’un any sencer.

L’exposició consta de 20 obres realitzades amb la tècnica del pastís. La inauguració, que va tindre lloc el dia 12 de juliol, tal com ens comunica l’artista, “va ser un èxit total, amb una grandíssima afluència de públic i amb la presència de la TV xinesa de la província de Jiangsu i diferents mitjans de comunicació”. La difusió a través de les xarxes socials xineses també ha sigut molt destacada.

D’altra banda, aprofitant el viatge a Suzhou, Germán ha impartit un curs intensiu de cinc dies sobre la tècnica del pastís a setanta-set alumnes i professors de diferents col·legis xinesos, la majoria provinents de Pequín. Cal recordar que la tècnica del pastís és una assignatura més en els col·legis de primària i secundària de la Xina.

Per la seua destacada activitat, Germán ha sigut convidat pel govern xinés i la Galeria Ming per a realitzar una altra exposició i un curs de pastís en la ciutat de Pequín.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *