foradia ivace

Edició especial d’El Gratis: descobrir i gaudir del ric patrimoni del nostre voltant

• Tenim un ric patrimoni al nostre voltant que cal descobrir, gaudir i potenciar. Per això, des d’El Gratis hem volgut preparar una edició especial d’agost • Tot això ho podem fer gràcies a l’ajuda dels nostres col·laboradors, als quals els estarem sempre agraïts.

Tenim un ric patrimoni al nostre voltant que cal descobrir, gaudir i potenciar. Per això, des d’El Gratis hem volgut preparar una edició especial d’agost ampliant les nostres pàgines a 48. En primer lloc, volem fer valdre els pobles del nostre voltant, especialment ara que són dies de preparació i celebració de les seues festes, tradicions i actes culturals.

Les nostres pàgines són, en aquest sentit, una brúixola per conéixer, no a soles les actuacions i millores que s’han dut a terme durant tot l’any, sinó també les propostes festives, culturals i tradicionals de: Agres, Agullent, Alcoleja, Alcosser de Planes, Almudaina, Benilloba, Benimassot, Bocairent, Camp de Mirra, Cocentaina, Castalla, Gaianes, Gandia, Oliva, Xàtiva i Xixona.

Aquest contingut s’afegeix en aquesta edició a la nostra línia de publicacions, que pretén, com ja sabeu, a més de donar compte dels fets més rellevants que succeeixen als nostres municipis (amb menció especial de l’Alcoià), abordar els temes més candents de l’actualitat des d’una perspectiva crítica i profunda.

Pel que fa a Alcoi, podem destacar: les novetats sobre la presumpta corrupció de Serelles, els avanços en la declaració BIC de les festes o les novetats arqueològiques d’El Castellar, El Salt i Mariola, així com les festes dels barris de Batoi i Els Clots.

La memòria històrica, les sentències del TSJ respecte al valencià, les necessitats de la nostra autonomia i les reivindicacions dels diferents col·lectius en lluita, són alguns dels temes en els quals parem especial atenció durant aquesta edició.

Tot això ho podem fer gràcies a l’ajuda dels nostres col·laboradors, als quals els estarem sempre agraïts: professionals, institucions, comerços i serveis que treballen per cobrir les nostres necessitats i augmentar la nostra qualitat de vida.

Podeu trobar El Gratis en els locals dels nostres col·laboradors i en els espais institucionals, i el podeu demanar també en la vostra papereria per tan sols un euro. Vos deitgem un molt bon estiu.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *