foradia subscriutegrat

Les empreses de la Foia de Castalla requereixen mà d’obra qualificada

• Les empreses de la Foia de Castalla tenen la necessitat d'incorporar professionals amb qualificació de nivell mitjà en l'àmbit de la indústria metall-mecànic-plàstic • IBIAE oferirà el servei d'orientació de professionals a les demandes de treball de les empreses. I comptarà amb un servei d'orientació i assessorament


Les empreses de la Foia de Castalla tenen la necessitat d’incorporar professionals amb qualificació de nivell mitjà en l’àmbit de la indústria metall-mecànic-plàstic. Així ho comuniquen l’Associació d’Empresaris d’Ibi i Comarca, al costat dels Ajuntaments d’Ibi i Onil, que anuncien l’engegada d’un servei de col·locació i orientació professional en aquest àmbit productiu, principal motor econòmic de l’entorn.

El president d’IBIAE, Pedro Prieto, explica que “com a conseqüència de les demandes que es generen en la indústria de la Foia de Castalla hem considerat aquest nou sistema de col·locació de personal, on necessitem persones que desitgen involucrar-se. Es necessita molta mà d’obra qualificada per als llocs que s’estan generant”.

IBIAE, en aquest sentit, oferirà el servei d’orientació de professionals a les demandes de treball rebudes per les empreses. Tanmateix, comptarà amb un servei d’assessorament de persones perquè eleven el seu nivell de qualificació i les seues possibilitats d’ocupabilitat.

L’entitat rebrà els currículums de les persones interessades, a les quals entrevistarà per a valorar les seues competències. Els qui complisquen amb les condicions passaran a formar part d’una base de dades per a ser facilitats a les empreses que demanden treballadors. Aquelles persones que no complisquen amb els requisits que sol·liciten les empreses, rebran informació sobre com formar-se per a augmentar les seues opcions d’entrar en la base de dades.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *