foradia subscriutegrat

Àmplia demanda d’alumnes per a la residència d’estudiants municipal d’Ontinyent

• La residència d’estudiants municipal d’Ontinyent completa les seues 8 places disponibles, acumulant llista d’espera. • El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destaca que la projecció d’Ontinyent com a ciutat universitària “atrau cada volta més alumnat tant a la residència com a la cerca de lloguers”.


La residència d’estudiants municipal d’Ontinyent completa les seues 8 places disponibles, acumulant 6 sol·licituds d’estudiants en llista d’espera. Segons informen des de l’Ajuntament del municipi, les persones interessades en el servei han sigut moltes més, superant la seua demanda.

La residència d’estudiants de la Casa de La Vila ofereix un servei econòmic i de qualitat per als alumnes del Campus d’Ontinyent, estudiants d’FP (80 euros mensuals per dormitori, inclosa despesa en llum, aigua i neteja de zones comunes). L’edifici consta de 300m2 de superfície, amb un total de 8 habitacions i estudis, 4 salons-menjador equipats amb cuina office i 4 quarts de bany, a més d’una bugaderia i una terrassa. A més a més es compta amb un complet joc de mobiliari i electrodomèstics.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destaca que la projecció d’Ontinyent com a ciutat universitària “atrau cada volta més alumnat tant a la residència com a la cerca de lloguers”.

Borrell explicava que “comptem amb un Campus amb unes grans infraestructures on s’imparteixen titulacions molt sol·licitades com Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Magisteri i Administració i Direcció d’Empreses, però a més Ontinyent ofereix una atractiva oferta d’oci i serveis, el que també ve suposant un creixement als últims anys del mercat de lloguers estudiantils a la ciutat, tant d’alumnes com de professors, com ens han constatat des d’algunes de les principals immobiliàries de la ciutat”.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *