foradia subscriutegrat

El 13é concurs de fotografia de Fonèvol vol visibilitzar les desigualtats en la festa

• "Amb aquest concurs esperem visibilitzar les desigualtats i que no es pense que tot s’ha solucionat”. • "La festa està molt lluny de ser paritària, queda molt per fer”.

Fonèvol inicia el seu 13é concurs de fotografia. Un concurs que té com a objectiu reivindicar la participació de les dones en la festa i, en aquest sentit, aportar un punt de vista crític amb els obstacles que en presenta.

En paraules del col·lectiu, “les institucions que financen la festa volen donar una imatge d’igualtat que no es correspon amb la realitat. Amb aquest concurs esperem visibilitzar les desigualtats i que no es pense que tot s’ha solucionat”.

Com a exemples concrets de manca de participació de les dones en la festa, Fonèvol remarca que no hi ha hagut participació de les dones en esquadra des de 2016 i tampoc hi ha representació femenina en la directiva de l’Associació de Sant Jordi. A més, “hi ha més dones en algunes filaes, però les filaes continuen maltractant les primeres dones que van creuar. La festa està molt lluny de ser paritària, queda molt per fer”.

Enguany, per a facilitar la presentació de les fotos en el concurs, es podran enviar de manera digital. En la seua pàgina web es poden trobar els detalls i les bases del concurs.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *