Foradia elgrat

L’ecoparc mòbil comença en Alcoi la seua ruta pels municipis de les comarques

• Desenes els veïns s'han informat i utilitzat el servei de reciclatge, dipositant piles, xicotets electrodomèstics , joguets i taps de plàstic • La infraestructura recorrerà els 37 municipis que formen part del Consorci durant els pròxims mesos


Alcoi ha sigut la primera destinació de la ruta que ha començat l’ecoparc mòbil del Consorci del Pla Zonal de Residus 7-A2 pels municipis de les comarques. La nova infraestructura s’ha situat en la Plaça Al-Azraq durant el matí, on desenes els veïns s’han informat i utilitzat el servei de reciclatge.

Entre el material dipositat destaquen piles, xicotets electrodomèstics (ràdios, impressores, televisors i ordinadors), joguets, llibres i taps de plàstic.

L’ecoparc està capacitat per a gestionar més de 40 tipus de residus, fomentant, al seu torn, la conscienciació ciutadana activa en la gestió dels residus.

La infraestructura recorrerà els 37 municipis que formen part del Consorci durant els pròxims mesos. Durant el dia d’avui, dimarts 11 de setembre, estarà a Xixona, el dimecres 12 a Beniarrés. La setmana del 17 de setembre, a Mutxamel, Sant Vicent, Aigües, Muro i Sant Joan; i la del 24 de setembre, a Ibi, La Torre de les Maçanes, Cocentaina, Busot i Agost. La resta de localitats durant octubre i novembre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *