foradia mediambient

Jordi Botella i Nèstor Novell són reconeguts amb els ‘Palmells 2018, mà de futur’

• Un acte on es vol reconéixer l’aportació a la cultura valenciana de dues persones del nostre entorn. • Es durà a terme el divendres dia 28 de setembre, al Casal Ovidi Montllor, on es comptarà també amb l’actuació del músic alcoià Jordi Gil.

El periòdic El Gratis està organitzant la celebració dels ‘Palmells 2018, mà del futur’, un acte on es vol reconéixer l’aportació a la cultura valenciana de dues persones del nostre entorn.

La primera d’elles, per la seua contribució a la dinamització cultural d’Alcoi durant la seua etapa com a director del Centre Cultural d’Alcoi, és el professor Jordi Botella. I l’altra persona, que representa l’impuls al projecte territorial de les comarques centrals valencianes, és l’economista Nèstor Novell.

L’acte forma part de la celebració del 31 aniversari del periòdic El Gratis, amb la col·laboració de la Càtedra Antoni Miró de la Universitat d’Alacant. Es durà a terme el divendres dia 28 de setembre, al Casal Ovidi Montllor, a partir de les 20.00 hores. Tot qui vulga assistir gaudirà a més, de l’actuació del músic alcoià Jordi Gil.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *