foradia cdturisme

Un equip de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi competirà en el MotoStudent 2018

• L'Engineering Proyect Alcoi (EP Alcoi) ha presentat el prototip de la seua Pre-Moto 3 amb el qual competirà en la V edició de la MotoStudent 2018 • L'EP Alcoi concursarà en la categoria 'MotoStudent Petrol', ho farà amb una KTM de 250 cc i a quatre temps

L’Engineering Proyect Alcoi (EP Alcoi) ha presentat el prototip de la seua Pre-Moto 3 amb el qual competirà en la V edició de la MotoStudent 2018, la competició internacional de motociclisme entre universitats.

L’EP Alcoi concursarà en la categoria ‘MotoStudent Petrol per a motors de combustió interna, una de les dues de les quals consta la prova. Ho farà amb una KTM de 250 cc i a quatre temps, en el desenvolupament dels quals ha treballat intensament durant els últims dos anys per a complir amb les exigències de la competició.

En la prova s’avalua el punt de vista industrial del projecte, des del disseny, la producció els costos o l’estètica. Abans d’entrar en la segona fase, que acabarà amb la carrera final en el circuit, les motos hauran de passar diversos test per a provar la seua funcionalitat i seguretat, com són la inspecció tècnica, prova de frens, proves de rendiment, resistència i comportament dinàmic.

L’equip està integrat per 18 estudiants d’enginyeria de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi, amb formació en mecànica de competició, automoció, disseny i fabricació industrial i experiència en motociclisme de competició a nivell nacional. També compta amb la col·laboració de dos enginyers titulats i amb l’assessoria de Francisco Javier Colomina Francés, doctor enginyer industrial per la UPV i autor de nombrosos llibres de teoria de màquines, cinemàtica i dinàmica, entre altres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *