foradia subscriutegrat

Alcoi gaudirà d’un ample programa cultural de la mà del Campus d’Alcoi de la UA

• Espectacles teatrals, de dansa i musicals, exposicions, cicles de cinema, jornades i conferències. Les propostes culturals que ha organitzat el Campus de la UA a Alcoi • Raül Llopis ha destacat la bona notícia que suposa per a totes les alcoianes i alcoians aquesta nova proposta cultural


Espectacles teatrals, de dansa i musicals, exposicions, cicles de cinema, jornades i conferències. Aquestes són  les propostes culturals que ha organitzat el Campus de la UA a Alcoi per al primer semestre del curs. Així ho han explicat el vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la UA, Carles Cortés, el regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, Raül Llopis, i José Jordá, en representació de la Fundació Mutua Levante, entitat mecenes del Campus d’Alcoi.

La programació, de producció pròpia de la UA, començarà el 15 d’octubre en el Teatre Principal, amb l’obra “En defensa… un concert de comiat”, de la mà de l’Aula de Teatre UA.

El 5 de novembre serà el torn de l’Aula de Dansa de la UA i el seu espectacle “L’últim sopar”, que podrà veure’s també en el Teatre Principal. El 30 de novembre, la Coral Universitària oferirà el Concert de Nadal, en aquesta ocasió, en el Teatre Calderón d’Alcoi.

L’11 de febrer, en el Teatre Principal, l’obra “Els figurantes”, interpretada per l’Aula de Teatre de la Universitat Permanent de la UA; i l’obra “Hècuba” arribarà al Teatre Calderón el 13 de març, de nou amb l’Aula de Teatre de la UA.

Les instal·lacions de la Cambra de comerç d’Alcoi, acolliran cicles de cinema i diverses exposicions. El programa expositiu inclou la mostra “Historia de la normal”. Al desembre s’exposarà “Del morat al negre. Violència de gènere a través de la premsa gràfica alacantina” i “Memorables, insignes i intrèpides” al gener.

Se celebraran diversos cicles de cinema que s’engegaran pròximament. Els cicles previstos versaran sobre “educar a través del cinema”; “violència de gènere en el cinema”, “dones directores”; i un cicle dedicat a Billy Wilder.

Completen aquesta programació diverses activitats de caràcter acadèmic com la taula redona “Escola i prevenció” (19 de novembre); la conferència “Un model lingüístic diferent” (17 de desembre); la “Jornada tècnica. Cohesió social” (25 de febrer) i la taula redona “Dona i educació” (25 de març).

L’entrada a totes les propostes és gratuïta, amb entrada per invitació que s’ha de recollir en el Campus d’Alcoi, situat al carrer de Sant Francesc, núm. 10, i una hora abans en taquilla.

El regidor de cultura, Raül Llopis, per la seua banda, ha destacat la bona notícia que suposa per a totes les alcoianes i alcoians aquesta nova proposta cultural: “el campus de la UA és un revulsiu econòmic i educatiu però també una gran notícia per al món cultural de la ciutat com demostra aquesta programació. Venint de la mà de la Fundació Mutua Levante i la UA aquesta proposta és, sens dubte, garantia absoluta de serietat i qualitat, i estem segurs que aquesta ciutat plena de cultura la rebrà amb els braços oberts”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *