Foradia subscriutegrat

Jordi Pla és el candidat a l’alcaldia de Cocentaina pel Col·lectiu 03820-Compromís

• Escollit per unanimitat de l’assemblea del partit com a candidat a l’Alcaldia de Cocentaina, Jordi Pla serà el cap de llista • “És per a mi un somni tenir la possibilitat de gestionar el futur del meu poble"


Escollit per unanimitat de l’assemblea del partit com a candidat a l’Alcaldia de Cocentaina, Jordi Pla serà el cap de llista per a les pròximes eleccions municipals. El Col·lectiu 03820-Compromís és, d’aquesta manera, el primer partit que presenta el seu candidat a 9 de la propera contesa electoral.

Jordi Pla, des de les eleccions del 2015, és regidor a l’Ajuntament del municipi. Segons comunica: “assumisc amb molta il·lusió i responsabilitat l’encàrrec. És per a mi un somni tenir la possibilitat de gestionar el futur del meu poble. Confie en les possibilitats del futur de Cocentaina i espere guanyar-me la confiança dels contestans i contestanes”.

Pla ha explicat que el Col·lectiu 03820–Compromísés l’alternativa viable i de trellat perquè Cocentaina tinga un canvi polític després de 39 anys de govern del Partit Socialista”.

També ha anunciat que conformarà una candidatura transversal de poble per a “reflectir de la millor forma al conjunt de la societat contestana”.

L’acte de presentació oficial, obert al públic, es durà a terme al Centre Cultural El Teular de Cocentaina, a les 19:00 de la vesprada.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *