foradia pressupostparticipatiualcoi

Ontinyent acollirà Euratex, la primera convenció de la Patronal Tèxtil Europea

• En paraules del conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, EURATEX "convertirà la Comunitat Valenciana, i en concret Ontinyent, a la capital europea del tèxtil, el proper 24 d'octubre”


Ontinyent acollirà el proper 24 d’octubre la primera convenció de la Patronal Tèxtil Europea, Euratex. L’esdeveniment, impulsat pel Consell Intertèxtil Espanyol i organitzat per ATEVAL amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Conselleria d’Economia Sostenible, comptarà amb la participació de vora 200 representants de les principals empreses europees del sector així com a alts càrrecs polítics.

En paraules del conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, EURATEX es tracta d’un “esdeveniment d’àmbit internacional que convertirà la Comunitat Valenciana, i en concret Ontinyent, a la capital europea del tèxtil, el proper 24 d’octubre”.

A aquesta assistiran representants del Parlament Europeu, la Comissió Europea, a més del Govern d’Espanya i de la Generalitat. L’esdeveniment “se centrarà en la cooperació industrial entre regions per al foment de projectes innovadors i en la importància de l’economia circular i la producció sostenible com apostes fermes de la Indústria Tèxtil Europea“.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha remarcat que “acollir un esdeveniment com la convenció d’Euratex és un pas més per situar a Ontinyent com un lloc de referència a nivell europeu al món del tèxtil, i cal agrair el treball d’ATEVAL i el seu president per fer-ho possible”, manifestava.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *