foradia mediambient

El Gratis, pas a pas, fet a fet, notícia a notícia

• Les ciutats, igual que les societats, es construeixen dia a dia, pas a pas, fet a fet. Des d’El Gratis en volem donar compte • Sempre amb el suport dels millors comerços i serveis del nostre entorn.

Les ciutats, igual que les societats, es construeixen dia a dia, pas a pas, fet a fet. Des d’El Gratis volem donar compte d’això notícia a notícia, reportatge a reportatge, entrevista a entrevista…

Pel que fa a les notícies d’Alcoi, aquesta segona quinzena de setembre podem destacar les novetats de l’extensió de la Universitat d’Alacant a Alcoi, la II Fira Modernista, els Pressupostos Participatius…

Quant a temes importants, hem de destacar un reportatge a fons del periodista Javier Llopis sobre la desconnexió ferroviària que patim a les nostres comarques. Un altre reportatge, de Rodrigo Paños, sobre l’exitós debat sobre el sistema de pensions públiques que va tindre lloc durant aquests dies a Alcoi. I un altre, de Vicent Luna, sobre l’exposició del Tribunal de les Aigües d’Antoni Miró.

Josep Lluís Santonja, director de la Xarxa de Biblioteques d’Alcoi i de l’Arxiu municipal, ens parla, entre altres temes, sobre la repressió franquista que vam viure a Alcoi i diverses novetats culturals a Alcoi.

La plataforma Salvem l’Aqüífer del Molinar ha celebrat la ‘Festa de l’Aigua’. Parlem amb alguns dels seus membres perquè ens posen al dia del seu treball.

Pel que fa a política, estem a tan sols uns mesos d’eleccions generals. Parlem sobre això amb la nova secretaria de Podem Alcoi, Naiara Davó.

El director de l’IES Pare Vitòria i president de FEDADi, Toni Gonzáles, per la seua banda, ens parla d’algunes qüestions educatives fonamentals.

Comptem també, com ja sabeu, amb les notícies més importants dels municipis de les comarques del nostre entorn.

Sempre amb el suport dels millors comerços i serveis del nostre entorn.

I recordem que El Gratis celebra els ‘Palmells 2018, mà del futur’, un acte on es vol reconéixer la trajectòria cultural l’aportació a la cultura valenciana de dues persones del nostre entorn, Jordi Botella i Nèstor Novell. L’acte forma part de la celebració del 31 aniversari del periòdic El Gratis. Es durà a terme el dia 28 de setembre, al Casal Ovidi Montllor, a partir de les 20.00 hores. Es comptarà amb la música de Jordi Gil, Sofia Moltó, Josep Gadea i Juan Muñoz. I amb les intervencions de Santiago Sempere, Rodrigo Paños i Josep Sou.

Font: Editorial./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *