foradia subscriutegrat

A punt els ‘Palmells 2019, mà del futur’ cita per a reconéixer a la Cultura dels valencians, 27 setembre al Casal Ovidi Montllor d’Alcoi

L’escriptora Isabel-Clara Simó, el professor Josep Sou i l’institut Pare Vitòria, són els guardonats

EL GRAT, periòdic de l’Alcoià i les comarques centrals valencianes junt la càtedra d’Antoni Miró, tenim el gust i l’honor d’anunciar el lliurament dels ‘Palmells 2019, mà del futur’, que el Casal Ovidi Montllor acollirà el proper divendres 27 de setembre, a partir de les 20 hores.

Els ‘Palmells 2019, mà del futur’ reconeixeran a persones i institucions fortament arrelades i compromeses amb la cultura i el territori.

La primera d’elles, escriptora de capçalera als Països Catalans, és Isabel-Clara Simó: la seua destacada ploma ha escrit bona part de la història i ficció de la nostra cultura.

El també guardonat és una altra persona ben destacada: es tracta de Josep Sou, professor i director de la càtedra Antoni Miró de la Universitat d’Alacant, qui ha traçat, amb la seua poesia visual, grans treballs per la cultura que ens uneix.

A més un ‘palmell’ anirà destinat al primer institut que dona cobertura a les nostres comarques: és l’IES Pare VitòriaUn centre que sempre ha apostat fermament per l’educació en valencià i que està a punt de celebrar, ni més ni menys, que el seu noranta aniversari. 

EL GRAT exemplifica un any més amb aquesta iniciativa el seu desig de construir cultura en valencià.

Els premis s’emmarquen dins dels 32 anys que ja suma EL GRAT, que barreja la seua trajectòria entre l’edició impresa, publicada de manera quinzenal, i aquesta mateixa web ‘Les Muntanyes’.

Així doncs, EL GRAT convida a tot el poble d’Alcoi i comarques centrals valencianes a assistir a aquesta cita amb una llengua, cultura i sentit comuns. Recordem: el proper divendres 27 de setembre, els companys i companyes d’aquest mitjà vos esperen, des de les 20 hores, al Casal del nostre Ovidi Montllor.

Recordem a Jordi Botella i Néstor Novell guardonats amb els ‘Palmells 2018, mà del futur’ celebrats en setembre de l’any passat al Casal Ovidi Montllor.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *