foradia subscriutegrat

Inauguració de l’exposició ‘Antoni Miró a la Base’ en la Marina de València

• Serà inaugurada el 25 de setembre, a les 19:30 hores, i estarà present fins al 30 de desembre. • L'acte d'inauguració comptarà, entre altres, amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, i l'alcalde de València, Joan Ribó, entre altres personalitats.

Josep Antoni Collado

Antoni Miró prepara en la Marina de València una nova exposició, “Antoni Miró a la Base”. Organitzada per la Presidència de la Generalitat, l’IVAM, La Marina de València i la Conselleria d’Educació i Cultura, serà inaugurada el 25 de setembre, a les 19:30 hores, i estarà present fins al 30 de desembre.

Aquesta exposició ha tingut una repercussió mediàtica tant a nivell autonòmic com a nivell estatal, inclús internacional, per la visibilitat de les escultures metàl·liques basades en imatges pictòriques de l’antiga Grècia. I és que en aquestes escultures, inspirades en dibuixos de ceràmiques clàssiques, destaca el component eròtic i sexual que ha sigut criticat per estar exposades a vista de tots els públics. L’artista ha comunicat al respecte que la majoria de gent ho veu com una cosa normal i natural.

L’exposició, que inaugurarà el nou contenidor cultural de la Marina de València, compta amb un total més de 250 peces entre pintura i escultura realitzades des de 2012 fins avui. Es troba instal·lada a l’interior de la Base, l’antiga seu de l’equip Alinghi, transformada en un nou espai per a la cultura, la creativitat i la innovació que, amb la proposta de Miró, inicia la seua programació contínua.

L’acte d’inauguració comptarà amb la presència del mateix autor, Antoni Miró, i el comissari de l’exposició, Fernando Castro, així com amb l’assistència de les màximes autoritats valencianes, com el president de la Generalitat, Ximo Puig, i l’alcalde de València, Joan Ribó, entre altres personalitats.

Font: Redacció./


ajualcoi

Una resposta de Inauguració de l’exposició ‘Antoni Miró a la Base’ en la Marina de València

  1. Arbre Agulló i Guerra ha dit:

    Una gran exposició, quina enveja que no puc anar de moment!.
    Gràcies al sexe estem vius.
    Prou ja de hipocresia creada per interpretacions de les religions que volen tenir persones captades amb sentiments de culpa per les pulsions sexuals que tenen, així tenen clients ben agafats dels “ous” o del “cony”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *