foradia pressupostparticipatiualcoi

Guanyar convoca a la ciutadania per valorar el seu treball i traçar el seu futur

• Guanyar Alcoi fa una crida a les veïnes i veïns d'Alcoi perquè assistisquen el dimecres 26 de setembre, a les 19 hores, al Centre Ovidi Montllor • L'objectiu: "debatre de forma oberta quin és el camí que volem marcar per a Guanyar Alcoi fins a final de legislatura i com enfrontar les pròximes eleccions municipals”


Guanyar Alcoi fa una crida a les veïnes i veïns d’Alcoi perquè assistisquen el dimecres 26 de setembre, a les 19 hores, al Centre Ovidi Montllor. L’objectiu és valorar el seu treball realitzat i traçar “entre totes la millor ruta per Guanyar Alcoi el 2019”.

“Ara, a menys d’un any perquè acabe la legislatura hem organitzat una assemblea ciutadana oberta per convidar a tota la ciutadania, fer balanç de la feina feta fins ara i debatre de forma oberta quin és el camí que volem marcar per a Guanyar Alcoi fins a final de legislatura i com enfrontar les pròximes eleccions municipals”, comenta el coportaveu de la plataforma, Pablo González.

En aquesta línia, el coportaveu recorda que Guanyarés una plataforma que va nàixer el 2014 amb la intenció de ser un projecte municipalista transformador, un instrument de treball per millorar la ciutat i un espai de participació ciutadana que encetara una nova etapa per respondre a les demandes ciutadanes”. I entre els seus principis assenyala la rendició de comptes, la transparència i la presa de decisions mitjançant la participació ciutadana“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *