lasarga subscriutegrat

Els pensionistes aconsegueixen que les pensions es vinculen a l’IPC, però continuen la seua lluita

• Una mesura que es durà a terme gràcies a la pressió que els pensionistes estan duent a terme al carrer des de fa mesos • Els pensionistas continuaran lluitant per augmentar i ampliar el valor de les pensions públiques, i perquè la seua garantia siga blindada a la Constitució.

Les pensions tornaran a estar vinculades a l’IPC. Una mesura que es durà a terme gràcies a la pressió que els pensionistes estan duent a terme al carrer des de fa mesos, ja que partits polítics com PP i Ciudadanos, a més dels poders fàctics i mediàtics, s’han oposat fins el dia d’avui. No obstant aquesta decisió, la mesura no entrarà en vigor fins que la mesura es ratifique en altres instàncies.

Però amb aquest avanç no s’acaben les reivindicacions del col·lectiu de defensa del sistema de les pensions públiques. Continuaran lluitant per augmentar i ampliar el valor de les pensions públiques, i perquè la seua garantia siga blindada a la Constitució.

Per això, la Coordinadora per les pensions públiques de l’Alcoià i El Comtat ha anunciat una nova concentració a Alcoi, que tindrà lloc dilluns 1 d’octubre, Dia de les Persones Grans, a les 20:00 hores, la plaça d’Espanya.

Segons comunica el portaveu de la Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat, Antonio Matarredona, allí estan convocades totes i tots: “jóvens, aturats, mileuristes, jubilats, dependents, i la resta de ciutadans”, “per la defensa dels nostres drets”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *