foradia subscriutegrat

65 persones assisteixen a la jornada formativa impartida per Manolo Gomicia

Va tindre lloc el divendres 17 de setembre a la Cambra de Comerç, i els assistents o van fer de forma presencial, i també, a través de la plataforma Zoom

El dia 17 de setembre la Cambra de Comerç va acollir la conferència ‘El reconeixement de l’experiència laboral com a pas per a l’obtenció d’un Títol Oficial per a treballadors i empreses’, que va estar impartida per Manolo Gomicia, director general de Formació Professional de la Generalitat Valenciana.

A la jornada van assistir 65 persones, de forma presencial, però també a través de la plataforma Zoom.

Responsables d’algunes empreses d’Alcoi van assistir interessades en aquest assumpte que és important per al sector empresarial, però, sobretot per a les persones treballadores.

Segons indica el Reial decret que ho regula “les administracions competents mantindran un procés continu perquè qualsevol persona puga sol·licitar quan necessite l’acreditació de les competències professionals adquirides en l’àmbit laboral, donant resposta a un dret bàsic dels treballadors i treballadores”. I és que, com informen des de la Cambra, “el 48% de les persones treballadores en Espanya no tenen reconegudes aquestes competències”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *