foradia aproop

Diputats de Podem defensen a Alcoi els avanços i reptes en matèria de Sanitat

• “S'ha aconseguit revertir part de les retallades en Sanitat, recuperar part d’allò privatitzat i, combatre els pitjors efectes el copagament farmacèutic” • Però “la sensació no pot ser només dolça”, ja que “encara queden qüestions fonamentals pendents contemplades en el Pacte del Botànic"


Diputats de Podem a Les Corts Valencianes van estar presents a Alcoi per presentar els avanços sanitaris més rellevants d’aquesta legislatura i assenyalant les tasques pendents. Els diputats presents van ser Daniel Geffner, especialista en Sanitat, i la secretària de Polítiques Públiques, Rocío Segura. I van compartir taula amb Rosana Gadea, presidenta de l’associació alcoiana de Mare a Mare.

En concret van presentar la campanya ‘Marcant el Rumb per la Sanitat Pública’, on van remarcar que “s’ha aconseguit revertir part de les retallades en Sanitat, recuperar part d’allò privatitzat i, combatre els pitjors efectes el copagament farmacèutic”.

La Sanitat és la major partida dels Pressupostos de la Generalitat, van comunicar els diputats, “i estem contents que a través de la fiscalització i la capacitat d’entendre’ns amb altres grups polítics hàgem aconseguit grans avanços”. Però “la sensació no pot ser només dolça”, ja que “encara queden qüestions fonamentals pendents contemplades en el Pacte del Botànic, com la reversió de la privatització de l’Hospital de Dénia”.

Font: Redaccó./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *