foradia elgrat

Tornen les rutes turístiques per descobrir tots els racons d’Alcoi

• Després de la bona resposta d’anteriors edicions de rutes turístiques per a descobrir els racons d’Alcoi, torna el programa “Descobreix Alcoi”. 11 mesos de rutes per a conéixer tot el patrimoni alcoià. • Els quatre dissabtes de febrer, març i abril estan dedicats a les festes de Moros i Cristians

Després de la bona resposta d’anteriors edicions de rutes turístiques per a descobrir els racons d’Alcoi, torna el programa “Descobreix Alcoi”. 11 mesos de rutes per a conéixer tot el patrimoni alcoià.

Les primeres rutes d’enguany tindran lloc a febrer. Els quatre dissabtes d’aquest mes, igual que març i abril, estan dedicats a les festes de Moros i Cristians. Els dissabtes de març i abril també comptaran amb aquesta temàtica. Els dissabtes de maig es realitzarà “Descobreix Alcoi en Temps de Guerra”.

Per a juny, aprofitant el bon oratge, s’han planificat les rutes pel cementeri, “Descobreix Alcoi la Ciutat Adormida”, les quals donaran pas a les rutes per donar a conéixer el vessant modernista alcoià, tot de cara a la II Fira Modernista d’Alcoi.

Quant als dissabtes de desembre, la gent interessada tindrà l’oportunitat de descobrir la ciutat de la mà del Tirisiti.

Els diumenges, per la seua part es realitzaran rutes i activitats molt variades durant tot l’any.

Destaquen per exemple, les rutes d’albirament d’aus (birdwatching) a la Serra de Mariola i la Font Roja, organitzades per l’àrea de Medi Ambient; i les tradicionals “10 excursions voltant Alcoi”, organitzades pel Museu Arqueològic i el CAEHA.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *