foradia subscriutegrat

Visita guiada pel cementeri d’Alcoi a benefici del CPEE Tomàs Llàcer

• Els historiadors Lluís Vidal i Elisa Beneyto organitzen una nova visita guiada pel cementeri d’Alcoi, ‘La Ciutat Adormida’ • Els assistents tindran l’oportunitat de conéixer un espai emblemàtic i la història que alberga

Els historiadors Lluís Vidal i Elisa Beneyto organitzen una nova i esperada visita guiada pel cementeri d’Alcoi, ‘La Ciutat Adormida’. Els fons que recapten es destinaran, amb caràcter solidari, a l’AMPA del CPEE Tomàs Llàcer d’Alcoi.

Es tracta d’una guia tematitzada en la qual els assistents tindran l’oportunitat de conéixer un espai tan emblemàtic com és el cementeri d’Alcoi i la història que alberga. La visita s’ambientarà com si es viatjara als inicis del segle XX, l’època de l’esplendor industrial d’Alcoi. A més, intervindrà Juan Javier Gisbert, qui realitzarà un recital poètic per diferents llocs del recinte.

La visita tindrà lloc el diumenge 28 d’octubre, a les 11:00 del matí. El preu d’assistència és de 8 €, que es destinaran de manera íntegra al Tomàs Llàcer. Les places són limitades, per reservar entrada, els interessats han de cridar al telèfon 606523791, en horari escolar.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *