lasarga ajualcoipresuparticipa

Campanya de dinamització del comerç local alcoià

• L'objectiu és el de dinamitzar el comerç local, els productes locals i tradicionals durant aquesta etapa de l'any, tan important per a l'economia de la ciutat • Una de les accions consisteix en animar els barris de la ciutat amb els personatges típics del Nadal Alcoià

ACECA i la Federació de Comerç d’Alcoi han presentat, junt amb la regidora d’Hisenda i Comerç, Vanessa Moltó, la segona part de la campanya del comerç del Nadal Alcoià.

L’objectiu és el de dinamitzar el comerç local, els productes locals i tradicionals durant aquesta etapa de l’any, tan important per a l’economia de la ciutat. Per a fer-ho, una de les accions consisteix en animar els barris de la ciutat amb els personatges típics del Nadal Alcoià, entre els quals destaquen els del Betlem de Tirisiti. Aquests repartiran rossetes entre les persones que hagen aconseguit un tiquet en els comerços locals organitzadors.

El 15 de desembre al matí, els personatges desfilaran per la plaça de Dins. El 21 de desembre a la vesprada estaran a Santa Rosa, a la plaça Evaristo Botella. Al poliesportiu Carabanxel de la Zona Nord estaran el matí del dia 22. El torn de l’Eixample, La Rosaleda, serà el dia 22 a la vesprada.

Una altra part de la campanya consisteix en promoure entre les xarxes socials un sorteig per a veure com es realitza la representació del Betlem de Tirisiti. Els comerços organitzadors també estan distribuint entre els clients d’Alcoi i de les comarques del voltant un total de 10.000 xapes amb motius nadalencs.

Cal recordar que la primera part d’aquesta campanya va estar basada en la realització i difusió d’uns àlbums difonent el valor del comerç tradicional amb el Betlem de Tirisiti com a protagonista.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *