lasarga subscriutegrat

Més de 250 comerços i espais públics d’Ontinyent donen suport a les mares lactants

• L’associació Lligam d’Ontinyent va celebrar diumenge 14 d’octubre la seua III matinal fesTETA de lactància • Van acudir més de 200 persones, incloent-hi famílies d’Alcoi, Albaida, Xàtiva, Montaverner, Tarragona i Màlaga, entre altres localitats

L’associació Lligam d’Ontinyent va celebrar diumenge 14 d’octubre la seua III matinal fesTETA de lactància. Enceten així la Setmana Mundial de la Lactància Materna, que enguany té el lema ‘lactància materna pilar de la vida’. Amb aquesta es vol recordar a la societat que els bebés no entenen de llocs ni d’horaris per a menjar, i que ajudant a la seua mare, s’ajuda també al bebé.

Lligam va presentar la seua nova campanya, “espais amics de la lactància”, que està destinada a normalitzar i visibilitzar la pràctica de la lactància materna en els espais públics.

Més de 250 comerços i espais públics s’han sumat a la campanya: col·locaran a les seues portes un adhesiu amb el missatge “ara i ací puc donar pit”. Els comerços, a més, facilitaran cadires perquè les mares es puguen acomodar sense la necessitat de consumir cap dels seus productes.

L’associació ha creat un espai web on es poden consultar els comerços adherits a la campanya així com altres dades d’interés de la campanya.

A la fesTETA, que va tindre lloc al parc mestre Ferrero, en total van acudir més de 200 persones, incloent-hi famílies d’Alcoi, Albaida, Xàtiva, Montaverner, Tarragona i Màlaga, entre altres localitats. Allí van celebrar una cercavila i van realitzar diferents activitats per a les famílies i les xiquetes i els xiquets, amb música, balls, tallers i jocs.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *