foradia mediambient

La nova edició d’El Gratis al carrer

• A través d'aquesta, tota la informació d'actualitat dels últims quinze dies de l'Alcoià i les comarques centrals està a l'abast de la ciutadania • Sempre amb la col·laboració dels més destacats comerços, empreses i professionals del nostre entorn.

 Ja està impresa i en distribució la nova edició d’El Gratis, segona d’octubre, la 681. A través d’aquesta, tota la informació d’actualitat dels últims quinze dies de l’Alcoià i les comarques centrals està a l’abast de la ciutadania, que podrà trobar un exemplar als principals punts institucionals, als comerços col·laboradors o a les papereries i llibreries.

Una de les notícies més comentades d’aquests dies ha sigut la troballa de bombes de la Guerra Civil a l’illa de Rodes. A partir d’aquest fet hem volgut fer memòria de la història d’Alcoi durant aquest període. Ho fem de la mà de dos dels historiadors més notables del municipi, com són Paco Blay i Àngel Beneito.

Els serveis socials són fonamentals com a impulsors d’igualtat i benestar entre la ciutadania. Hem parlat amb la regidora de Benestar Social d’Alcoi, Aroa Mira, perquè ens assabente al detall del treball que es realitza al municipi.

Les associacions socials són un altre puntal per a la millora social. Per això, hem volgut realitzar un reportatge coneixent el treball de les que van estar presents a La Glorieta durant la celebració del 9 d’Octubre.

9 reconeguts grups i artistes valencians han compost un disc inspirant-se directament en quadres d’Antoni Miró, col·laborador del periòdic. Hem parlat amb alguns d’ells per tal de comentar el procés de creació d’aquest sinestèsic treball i del contingut de les obres i de les lletres, on destaca el component de compromís social i de denúncia als poderosos. Entre ells, Júlia, El Diluvi, Miquel Gil i Pau Alabajos.

S’aproxima la celebració de la Fira Tots Sants de Cocentaina, que cada any atrau a més de mig milió de visitants. Vos presentem tota la seua actualitat i un reportatge analitzant la fórmula del seu èxit.

Tot això, acompanyat, com sempre, de les notícies dels principals fets succeïts als municipis i comarques del nostre voltant. I sempre, amb la col·laboració dels més destacats comerços, empreses i professionals del nostre entorn.

Font: Editorial./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *