foradia mediambient

Els nous contenidors de brossa del Centre d’Alcoi es posaran i es retiraran cada dia

• Aquest sistema té l’objectiu “d’evitar brutícia, olors i sorolls molests, aconseguirem tenir el centre més net”. • S'està duent a terme una campanya de conscienciació per tal d’informar a les veïnes i veïns del nou sistema


El Centre d’Alcoi està sent equipat amb els nous contenidors de brossa. La novetat és que aquests nous contenidors tindran un caràcter temporal: seran col·locats cada dia a les 20 hores i seran retirats a les 2 de la matinada.

Aquest sistema té l’objectiu, en paraules de Jordi Martínez, regidor de Medi Ambient, “d’evitar brutícia, olors i sorolls molests, aconseguirem tenir el Centre més net”.

L’Ajuntament està duent a terme una campanya de conscienciació ciutadana a través de fullets informatius, monitors i educadors per tal d’informar a les veïnes i veïns del nou sistema. Segons Martínez “la gent s’està conscienciant bastant gràcies al treball que s’està portant endavant des de la setmana passada”.

En total són tretze els punts de contenidors de posar i retirar els distribuïts pel nucli històric i la zona de Doña Amalia (dues ubicacions a l’altura dels nombres 33 i 51), i també en el carrer Alacant (nombres 42 i 61). La resta, quedaran situats en Sor Elena Picurelli 1, Casablanca 4-6-8, Ambaixador Irles (solar), Mossén Torregrosa 4, Sant Maure/Sant Nicolau, El Tap 1/Sant Nicolau, Sant Mateu 3, Sant Josep 40 i Avinguda País Valencià (a esquena del Centre Cultural).

Aquests contenidors temporals, igual que la resta de contenidors nous instal·lats en la ciutat, per tal de fomentar el reciclatge, són de quatre tipus: de vidre, el verd; d’envasos, el groc; de paper i cartó, el blau; i el gris, per a la resta de desaprofitaments que no es reciclen.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *