lasarga ajualcoitel

Cicle de conferències sobre el passat, el present i el futur de la Constitució espanyola

• El Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics (CAEHA) ha organitzat un cicle de conferències sobre els diversos períodes constitucionals que hem viscut

El Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics (CAEHA) ha organitzat un cicle de conferències sobre els diversos períodes constitucionals que hem viscut al nostre país. Es fa amb motiu del 40 aniversari de la Constitució espanyola de 1978, que té lloc el pròxim 6 de desembre.

  • La primera conferència, ‘El constitucionalisme espanyol del segle XIX’, tindrà lloc el dimarts 20 de novembre. Amb la intervenció del catedràtic d’Història Contemporània Emilio La Parra López.
  • Dijous 22 de novembre, el doctor en Història Rafael Hernández Ferris durà a terme la conferència ‘La Constitució de 1931’.
  • ‘La Constitució de 1978’ serà el tema que desenvolupe Pedro Juan Parra Verdú, doctor en Història i president del CAEHA. Dimarts 27 de novembre.
  • La conferència que tancarà el cicle serà ‘Present i futur de la Constitució de 1978’, que comptarà, amb les intervencions de la diputada nacional pel PSOE Patricia Blanquer, el diputat nacional per Compromís Joan Baldoví i la diputada nacional del PP Maria Dolores Alba. Dijous 29.

Totes les conferències es desenvoluparan al Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi, a les 19:30 hores.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *