foradia subscriutegrat

VI gala de dansa a benefici d’ACOVIFA al Teatre Calderón

• “Ni colps que dolguen ni paraules que ferisquen”, aquests és el lema de la VI Gala de Dansa a benefici d’ACOVIFA • Es realitzarà el dissabte 13 de gener, a partir de les 17:30 de la vesprada

Ni colps que dolguen ni paraules que ferisquen”, aquests és el lema de la VI Gala de Dansa a benefici d’ACOVIFA, associació comarcal de suport i assessorament a les víctimes de violència de gènere d’Alcoi i comarques.

En ella participen, Estudio de Danza Maite Ponsoda, Ballet Gabriel Amador, Compañía Identitas, A3 DanzaMasters Ballet Alcoi, Gawazzi, Ballet Virginia BoluferB&B, D*3 Jóvenes ArtistasDanzas Al-Azraq, Ballet Rafa Felipe, Conservatori Elemental de dansa d’Alcoi, Centros de Danza Inma Cortés, Ballet Elena Tudela, Escola de Ball Carmina Nadal i Ballet Ana Botella.

Es realitzarà el dissabte 13 de gener, a partir de les 17:30 de la vesprada. El preu de les entrades: és de 8, 10 i 12 euros. Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada. Les entrades es poden adquirir a través de la taquilla o de la web www.ticketalcoi.com.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *