foradia elgrat

Ximo Puig i Mónica Oltra entre les autoritats inaugurant la Fira Tots Sants 2018

• Un esdeveniment que enguany ha rebut la distinció Bé d'Interés Cultural Immaterial (BIC). • Aquesta 672a edició de la Fira de Tots Sants compta amb més de 550 activitats culturals


La Fira de Tots Sants de Cocentaina 2018 ha sigut inaugurada amb la presència del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. Un esdeveniment que enguany ha rebut la distinció Bé d’Interés Cultural Immaterial (BIC).

Altres autoritats presents han sigut Enric Morera, president de Les Corts, Mònica Oltra, vicepresidenta del Consell i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Rafa Climent, Conseller d’Economia Sostenible, i una llarga llista de secretaris autonòmics, diputades nacional, autonòmics i provincials, directores generals, alcaldes i alcaldesses de les nostres comarques, regidors i representants de diferents organismes o entitats educatives, socials, administratives o sindicals.

Aquesta 672a edició de la Fira de Tots Sants compta amb més de 550 activitats culturals programades de teatre, música, dansa, munta i doma, tir i arrossegament i pilota valenciana, entre altres.

L’exposició comercial té un total de 135.935 metres quadrats, on es podran trobar vora 750 expositors de tots els sectors comercials. El valor econòmic dels productes exposats es calcula que pot ser de 52 milions d’euros.

L’espai dedicat a l’aparcament, per la seua banda, és de més de 147.000 metres quadrats dividits en 12 zones. Hi ha 77 punts de serveis per a dones, homes i mobilitat reduïda, 20 punts d’informació i 3 zones de descans que sumen vora 8.000 metres quadrats.

També n’hi ha 2 zones de servei amb guarderies, zones de lactància, canviadors infantils, cafeteria d’expositors, punt de seguretat, punt de coordinació, Protecció Civil i Servei Mèdic.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *