foradia camaraalcoi

En marxa la distribució d’El Gratis per l’Alcoià i les comarques centrals valencianes

• Volem incidir en alguns reportatges de temes concrets i entrevistes a persones que ens ajuden a ampliar el nostre bagatge cultural • Però a més d’eina informativa i de divulgació cultural, El Gratis vol contribuir a la dinamització del comerç i l’economia del nostre entorn.

Ja està distribuint-se pels carrers dels municipis de l’Alcoià i les comarques centrals valencianes la 682 edició d’El Gratis, periòdic que enguany celebra el seu 31 aniversari. Una publicació que no deixa de renovar-se a mesura que canvia la societat i la realitat del seu entorn.

Cada quinzena, els fets i esdeveniments significatius que succeeixen al nostre voltant queden materialitzats a les pàgines de la publicació. D’aquesta manera, El Gratis es converteix en una eina perquè la societat s’assabente i aprofundisca en tot allò que va succeint al seu voltant.

A banda de les notícies més rellevants que han tingut lloc els últims quinze dies, dins de la nostra línia informativa, volem incidir en alguns reportatges de temes concrets i entrevistes a persones que ens ajuden a ampliar el nostre bagatge cultural.

Aquesta quinzena, entrevistem, entre altres, a Jordi Sedano, exalcalde alcoià i actual regidor per Ciutadans, qui ens informa que aquesta legislatura posarà fi a la seua trajectòria política. Realitza amb nosaltres un balanç de la seua experiència política.

Durant molts anys, Alcoi ha sigut un nodo central del Karate en tot el País Valencià. Enguany es compleixen 40 anys de la seua introducció al municipi. Hem volgut reconstruir la història dels seus inicis.

El Centre d’Art d’Alcoi, CADA, reobrirà les seues portes durant aquest mes de novembre. Javier Llopis li dedica un estudi per tal de conéixer aquesta institució, que constitueix un pas estratègic per al futur cultural del municipi.

Un dels puntals culturals d’Alcoi és, sense dubte, Antoni Miró, qui, amb les seues obres i exposicions, està realitzant un ingent treball de sensibilització i conscienciació arreu tot el País Valencià. Vicent Luna ens parla de la seua exposició a la Marina de València.

Però a més d’eina informativa i de divulgació cultural, El Gratis vol contribuir a la dinamització del comerç i l’economia del nostre entorn, per això, a les seues pàgines en podeu trobar el contracte amb els serveis, comerços i professionals necessaris per a resoldre qualsevol de les vostres necessitats i dedicar-vos, inclús, algun capritx.

Font: Editorial./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *