foradia ivace

Tret d’eixida de la campanya ‘Alcoi Ciutat del Nadal’ a la Fira de Cocentaina

• Cada vegada s’avança més el llançament de la campanya per tal que la gent de fora tinga més temps per planificar la seua visita a Alcoi • La imatge principal de la campanya representa "la tendresa que envolta tot l’esperit nadalenc”.

Cada vegada s’avança més el llançament de la campanya de nadal alcoià, el motiu és, segons comunica la regidora de Turisme d’Alcoi, Lorena Zamorano, que, d’aquesta manera, la gent de fora té més temps per planificar la seua visita a Alcoi, no a soles durant la trilogia nadalenca, sinó durant tot el mes de desembre.

La imatge principal de la campanya, que estarà present als punts publicitaris, ha sigut creada per Laura Andrés Jover, dissenyadora contractada per l’Ajuntament a través del programa Avalem Joves, qui explica que “hem volgut representar a través d’una imatge potent la il·lusió dels xiquets pel Nadal”. Per a Zamorano representa la tendresa que envolta tot l’esperit nadalenc”.

La regidora ha comunicat que des de l’Ajuntament ja estan configurant l’agenda de propostes culturals i activitats d’oci, com el Mercadet de Nadal. Que es tracta d’aglutinar tota l’activitat del Nadal dins de la campanya i implicar a tota la ciutat.

Aquesta campanya ha fet el tret d’eixida a la Fira de Tots Sants de Cocentaina, on té un estand per informar a tot interessat.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *