foradia pressupostparticipatiualcoi

Les associacions de veïnes i veïns animen a votar els pressupostos participatius d’Ontinyent

• Enguany, els pressupostos participatius, “Ontinyent Participa 2019”, contemplen un pressupost de 600.000 euros • Tot habitant d’Ontinyent major de 16 anys pot participar en aquest procés fins al 9 de novembre


Representants de les associacions de veïnes i veïns d’Ontinyent han votat presencialment als pressuposts participatius del municipi. Una acció amb la qual es vol promoure la participació entre el veïnat del municipi.

Enguany, els pressupostos participatius, “Ontinyent Participa 2019”, contemplen un pressupost de 600.000 euros, que es destinaran a les obres i projectes que elegisquen les veïnes i veïns amb els seus vots.

Tot habitant d’Ontinyent major de 16 anys pot participar en aquest procés fins al 9 de novembre, a través de la web www.ontinyentparticipa.es. També de forma presencial acudint a qualsevol dels punts de votació següents: el Teatre Echegaray, el Centre Cívic del Llombo, l’EPA Sant Carles, l’Agència de Lectura de Sant Rafel, la Biblioteca de Sant Josep, el CIM de Sant Rafel i l’Ajuntament d’Ontinyent.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *