foradia subscriutegrat

Alcoi ja té Ambaixador i autor del Ban Reial per dia de ‘la Burreta’

• Desenes de milers de persones viuran enguany una vegada més la màgia que envolten a Alcoi durant aquests dies • El Ban estarà escrit pel periodista Jesús Trelis. I el periodista Ferran Cano serà la veu que anunciarà el Ban Reial

El Nadal alcoià s’aproxima. La seua preparació, que du a terme tant l’Ajuntament com desenes d’entitats i centenars de ciutadans, està en marxa. Desenes de milers de persones viuran enguany una vegada més la màgia que envolten a Alcoi durant aquests dies.

L’Ajuntament ja ha anunciat quines seran les persones que enguany representen dues de les clàssiques figures del dia 4 de gener, l’Ambaixador Reial i l’autor del Ban Reial. El primer serà el periodista Ferran Cano, la veu que anunciarà el Ban Reial, convidant-nos a depositar les nostres cartes amb desitjos i regals en les burretes. El Ban, per la seua banda, estarà escrit pel periodista Jesús Trelis, qui s’encarregarà de posar en el paper tot allò que Ses Majestats volen comunicar a les alcoianes i els alcoians.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *