lasarga alcoimpuls

Jordi Ortiz presenta a Madrid el seu llibre ‘Pedro Zerolo. Una lucha por la igualdad’

• Jordi Ortiz s’ha valgut d’entrevistes a diversos líders de la política nacional: Cándido Méndez, Carla Antonelli i l’expresident José Luís Rodríguez Zapatero • L’obra es presentarà acompanyada d’un documental audiovisual realitzat pel també alcoià, Jordi Doménech.


‘Pedro Zerolo. Una lucha por la igualdad’ és el títol de l’última obra editada per Jordi Ortiz Gisbert, estudiant d’Història i secretari general de les joventuts socialistes d’Alcoi. Es tracta d’una anàlisi sobre la vida del socialista i activista LGTB Pedro Zerolo i sobre els punts més importants de la lluita pel reconeixement de la diversitat.

Per a la realització d’aquest estudi, Jordi Ortiz s’ha valgut d’entrevistes a diversos líders de la política nacional: Cándido Méndez, Carla Antonelli i l’expresident José Luís Rodríguez Zapatero. L’obra es presenta sota segell editorial Luhu Editorial, una jove entitat originada a Alcoi. Durant els pròxims mesos l’obra es presentarà a les diverses capitals d’Espanya i, també, a la localitat d’Alcoi.

La presentació es durà a terme a Madrid, dimarts 20 de novembre, a l’Escola Julián Besteiro de la UGT, situada al Carrer Azcona número 54. L’acte comptarà amb la participació de Cándido Méndez, exsecretari general de la UGT, Purificación Causapié, líder del PSOE en l’Ajuntament de Madrid i Carla Antonelli, actriu i activista transsexual que va ser la primera diputada transsexual al conjunt d’Espanya. A més, l’obra es presentarà acompanyada d’un documental audiovisual realitzat pel també alcoià, Jordi Doménech.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *