foradia subscriutegrat

ACOVIFA organitza les III Jornades contra la Violència de Gènere

• La violència de gènere està sent una "pandèmia social", indica l’associació contra la violència de gènere i familiar d’Alcoi i comarca, ACOVIFA • Sota aquesta filosofia, i amb motiu del dia Contra la Violència de Gènere, 25 de novembre, ACOVIFA celebra les III Jornades contra la Violència de Gènere

La violència de gènere està sent una “pandèmia social, indica l’associació contra la violència de gènere i familiar d’Alcoi i comarca, ACOVIFA. Les conductes i pautes de les relacions socials són marcades a través del prisma equivocat que ens mostren els mitjans de comunicació. Un problema al qual s’ha de fer front a través de l’educació: “com a societat hem de ser capaços de restablir els principis de l’amor saludable, mostrar als nostres jóvens que el significat de ‘no’ és ‘no’, que tot no serveix en nom de l’amor, i desmitificar certs estereotips que serveixen per a obrir més la bretxa entre la igualtat d’homes i dones“.

Sota aquesta filosofia, i amb motiu del dia Contra la Violència de Gènere, 25 de novembre, ACOVIFA celebra les III Jornades contra la Violència de Gènere. Un programa que inclou actes i activitats formatives per a sensibilitzar a la població sobre la gravetat del problema i per a donar eines d’empoderament a les persones que viuen qualsevol mena de situació de violència (social, familiar, laboral, escolar…).

Entre el dimarts 6 i el dimarts 13 de novembre, ACOVIFA ja ha realitzat diferents actes, xarrades i tallers. Avui, dimecres 14 i demà dijous 15 impartirà xarrades sobre coeducació a AITEX i al col·legi José Arnauda respectivament.

Dissabte 17, a les 12 hores es durà a terme un taller d’estiraments i relaxament al Centre Pilates Ana Calvo. Dijous 22, a les 19:00 hores, es projectarà una pel·lícula a la seu de l’associació.

Divendres 23, ACOVIFA estarà a la porta de l’Ajuntament d’Alcoi amb una taula informativa. I després, a les 12:00 realitzarà la lectura del manifest, amb la col·laboració de l’Associació de Persones Sordes d’Alcoi i Comarca. Tot seguit, realitzarà un homenatge a totes les víctimes de la violència de gènere.

Diumenge 25, es realitzarà un taller de defensa personal per a dones, impartida per Bruno Balaguer, del Club Aikido, al poliesportiu Francisco Laporta, entre les 11:00 i les 12:30. Finalment, entre el 26 de novembre i el 2 de desembre, hi haurà una exposició de pintura a càrrec de M. Jordà al Centre Comercial d’Alzamora.

Cal remarcar que Andrea Antolí Cuenca és l’autora del cartell del programa d’enguany, ha sigut la guanyadora del III concurs de dibuix organitzat per l’entitat entre els alumnes de 1r d’ESO.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *