lasarga ajualcoitel

Aquest cap de setmana rutes senderistes a Agres i Muro

• Pujada a les caves d’Agres, el dissabte 17 de novembre • El diumenge, ruta de senderisme etnobotànic, fins a la Font del Baladre.

Noves rutes del programa ‘Senderisme entre muntanyes’. En aquesta ocasió es realitzarà una pujada a les caves d’Agres, el dissabte 17 de novembre. En ella, els senderistes podran conéixer les caves d’Agres i gaudir d’una travessia per la Serra de Mariola. Una ruta de dificultat mitjana-alta, amb 9 quilòmetres i mig de recorregut. Començarà a les 9 del matí des de l’ajuntament d’Agres.

El diumenge, per la seua banda, es realitzarà una ruta de senderisme etnobotànic, fins a la Font del Baladre. Seran 8 quilòmetres de recorregut de dificultat baixa. La ruta partirà de l’oficina de la Tourist Info de Muro.

Les rutes són gratuïtes, però cal inscriure’s (dijous a molt tardar) a través d’un formulari en línia. Es recomana que els participants porten aigua, esmorzar i roba i calçat adequats.

Tot organitzat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, amb la col·laboració de la Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *