Foradia

19 documentals programats a la Mostra de Cine Documental de Montaverner

• Entre el 23 de novembre i l’1 de desembre, la Mostra Internacional de Cine Documental de Montaverner./ • Una programació de qualitat, amb treballs premiats i seleccionats als Goya o els Òscars, i l'estrena de ‘La Memòria del meu Poble’.

Entre el 23 de novembre i l’1 de desembre, la Mostra Internacional de Cine Documental de Montaverner, que compleix 10 anys, projectarà un total de 19 treballs: 12 treballs finalistes del Premi MON-DOC (6 llargs i 6 curts), 6 projeccions fora de concurs i 1 documental per als escolars del CEIP Dr. Esplugues.

Aquest conjunt d’obres conformen una programació de qualitat, amb treballs premiats i seleccionats als Goya o els Òscars, històries pròximes i l’estrena de ‘La Memòria del meu Poble’, un documental sobre Montaverner i la vida al poble de fa unes dècades.

Com cada any, les cites tindran lloc a l’Auditori Luis Peiró, on es comptarà amb convidats que presenten els treballs. Com és costum, tots els espectadors seran els que trien el documental guanyador del Premi del Públic.

La programació completa i els tràilers dels documentals es poden consultar a la web de MON-DOC.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *