foradia subscriutegrat

Miting de Podem Alcoi a La Rosaleda amb Antonio Montiel

Dissabte dia 9 a les 12 . a la Plaça de La Rosaleda, es celebrarà un acte públic electoral del partit PODEM • Intervindrà Antonio Montiel, Secretari General de PODEM i candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana

acte podemos alcoi lesmuntanyes.comAquest dissabte, dia 9 a les 12 h. a la Plaça de La Rosaleda, es celebrarà un acte públic electoral del partit PODEM.

Amb  la Presencia de Antonio Montiel, Secretari General de PODEM i candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana també intervindran en l’acte Sonia Calderón,Llum Quiñonero, Pepe Almeria. Tots ells membres de la candidatura de PODEM a les eleccions autonòmiques del 24 maig 2015.

Presentarà l’acte Alfredo Albero Vilaplana, Secretari General de PODEM-Alcoi.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *