foradia subscriutegrat

Comença Go Global, esdeveniment de referència per a la internacionalització de les empreses

• Les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, l'IVACE Internacional i ICEX Espanya Exportació i Inversions, han posat en marxa la tercera edició del Congrés Go Global • En ell es poden conéixer les tendències, recursos i experiències empresarials necessàries per a la internacionalització


Les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, l’IVACE Internacional i ICEX Espanya Exportació i Inversions, han posat en marxa la tercera edició del Congrés Go Global, un esdeveniment de referència en la promoció de la internacionalització de les empreses del territori.

En ell es poden conéixer les tendències, recursos i experiències empresarials necessàries per a la internacionalització. Per a fer-ho, entre els dies 20 i 21 de novembre, a Fira València, es duran a terme diverses conferències que giren al voltant de la internacionalització com a eina de creixement de la competitivitat de les empreses.

En aquest fòrum, a més de parlar sobre les claus i països que més possibilitats ofereixen en la matèria, s’estan facilitant encontres amb importadors: reunions amb compradors i agents comercials de més de 15 països. En definitiva: assessorament, networking, informació i oportunitats de negoci.

També participen del Congrés altres col·laboradors necessaris en la internacionalització de les empreses del territori, com són les principals entitats financeres, asseguradores, el Club de Màrqueting del Mediterrani o un espai Europa-SEIMED.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *