foradia pressupostparticipatiualcoi

Ibi continua amb la campanya de sensibilització entre els propietaris de les mascotes

• L’Ajuntament d’Ibi continua la seua campanya sensibilitzant a la població propietària de mascotes • Es distribueixen de moneders per a dur borses i botelles per a la neteja


L’Ajuntament d’Ibi continua la seua campanya sensibilitzant a la població propietària de mascotes sobre la importància d’arreplegar excrements i de mantenir una via pública neta.

Aquesta campanya va començar en gener d’aquest mateix any amb la distribució de moneders per a dur borses i botelles per a la neteja d’excrements i miccions. Aquesta distribució es va realitzar durant la celebració de Sant Anton i en les clíniques veterinàries del municipi.

En aquesta nova fase de la campanya, els moneders i les borses es posaran a l’abast del públic també en les tendes especialitzades per a mascotes: perruqueries, tendes d’alimentació…

“Pretenem seguir facilitant la convivència entre mascotes i humans”, assenyala l’edil de l’àrea Ana Tello, qui continua exposant que, per a fer-ho, “duem a terme aquestes campanyes de conscienciació en la neteja d’excrements i miccions de les nostres mascotes i així poder, entre tots, aportar el nostre gra de sorra en el manteniment de la ciutat, que és treball de tots”.

Font: Redaccó./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *