lasarga ajualcoipresuparticipa

Acte de constitució de la Coordinadora per la República de l’Alcoià-Comtat, dijous 17

• Participaran representants de Compromís, PSOE, Podem i Esquerra Unida, a més de representants d'altres organitzacions, com PVE i PDaD i societat civil en general.

Aquest 17 de gener es constitueix la Coordinadora del País Valencià per la República de l’Alcoià-Comtat, CPVR. Es tracta d’un espai de trobada entre organitzacions, partits polítics i ciutadania de definició republicana.

El seu objectiu és el de promoure un canvi en la forma de Govern de l’Estat espanyol, mitjançant la constitució d’una República. Tot basant-se en els valors de la llibertat i la defensa dels drets ciutadans, drets que, hui, tal com expliquen des del CPVR “estem convençuts no es compleixen en la Constitució vigent de 1978“. Ho farà promovent debats i accions socials.

El seu acte de constitució es durà a terme al Club d’Amics de la Unesco. I en ell participaran representants de Compromís, Joves Socialistes PV, Podem i Esquerra Unida, a més de representants d’altres organitzacions, com PVE i PDaD i societat civil en general.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *