foradia subscriutegrat

Feliu Ventura dedica a Miró la cançó ‘Memòria d’una fibra sota acrílic i metall’

• El cantautor xativí Feliu Ventura ha sigut el director artístic del catàleg musicat • El mateix Feliu, qui comparteix amb el pintor un estret vincle d’amistat, ha compost una cançó dedicada a Miró, ‘Memòria d’una fibra sota acrílic i metall’

Pintura, poesia, música, talent i compromís social s’han fusionat per a donar com a resultat un disc d’un elevat nivell artístic i estètic, el catàleg musicat ‘Antoni Miró. Pintura musicada’. Es tracta d’un treball que han dut a terme, amb motiu de l’exposició ‘Antoni Miró a la Base’, nou dels millors artistes musicals de l’escenari valencià actual. Art en la seua màxima expressió.

El concert-homenatge de presentació del disc ‘Antoni Miró, pintura musicada’, tindrà lloc el diumenge 2 de desembre a la Marina de València.

El cantautor xativí Feliu Ventura ha sigut el director artístic del catàleg musicat al qual estem fent referència. La intenció i el resultat d’aquest treball sinestèsic ha sigut, en les seues paraules: “desbordar la dimensió de l’espai en la pintura i fer-la passar a la dimensió temporal de la música acompanyada per l’element del text, figuratiu o simbòlic”.

El mateix Feliu, qui comparteix amb el pintor un estret vincle d’amistat, ha compost una cançó dedicada a Miró, ‘Memòria d’una fibra sota acrílic i metall’, a partir de la pintura ‘Esquerra’. Així ens explica l’autor la seua construcció: “ha estat una cançó que m’ha eixit d’una manera bastant intuïtiva; basada, més que en l’obra que tenia davant, en la meua visió del què conec de l’amic, el company, el pintor… veig a Antoni Miró en cadascuna de les seues obres, en aquesta el veig feroç i pulcre, una mà com un crit que s’estén contra el cel”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *