foradia subscriutegrat

Descontent pel tancament del consultori de la Zona Alta d’Alcoi

• El consultori de la Zona Alta torna a estar tancat • Aquesta nova situació preocupa als veïns del barri afectats.

El consultori de la Zona Alta torna a estar tancat, aquesta vegada indefinidament, generant així un problema per als usuaris del barri.

Aquest estiu, durant aproximadament dos mesos, l’ambulatori va estar tancat. Pel que sembla, per retallades en personal, en període estival, per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut pública.

Aquesta nova situació preocupa als veïns del barri afectats pel tancament del centre, majoritàriament perquè no es té informació oficial del seu tancament. En concret sobre les causes i el període que romandrà tancat.

L’única informació que han donat des de la Conselleria és mitjançant un cartell penjat en la porta del centre, on diu: “el consultori de la Zona Alta, estarà tancat indefinidament per força major. De moment rebran totes les atencions i serveis en el centre de salut de la “Plaça de Dins”. Disculpen les molèsties”.

El regidor Rafa Miró afirma quedes del Partit Popular podem entendre que el centre es tanque durant un termini, però no podem entendre el que s’està fent perquè és una falta de respecte als veïns del barri”.

En la mateixa línia, Maribel Sánchez, regidora per C’s, insta al Govern Municipal al fet que done les explicacions pertinents sobre el tancament d’aquest ambulatori, per a evitar la incertesa provocada entre els usuaris, i que pose tots els mitjans al seu abast per a restablir aquest servei al més prompte possible.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *