foradia pressupostparticipatiualcoi

Jordi Martínez: “l’Ajuntament ja està fent-se càrrec dels voltors”

• L'Ajuntament i FAPAS van tindre una reunió en la qual van arribar a una sèrie d'acords per tal de mantenir als voltors.

Ahir, aquest mitjà de comunicació es feia ressò del comunicat que va enviar FAPAS avisant que dins d’alguns mesos, per falta de voluntaris i de recursos, es veurien obligats a deixar de fer les labors de manteniment de les colònies de voltors de la Serra de Mariola que estan realitzant des de fa més de 16 anys.

Avui, el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez, ens ha afirmat que en octubre l’Ajuntament i FAPAS van tindre una reunió en la qual van arribar a una sèrie d’acords per tal de mantenir als voltors.

Segons comunica l’edil, es va acordar que Conselleria es faria càrrec de les labors de manteniment i neteja de la zona. Per la seua banda l’Ajuntament, s’encarregarà de donar menjar cada setmana als voltors, com ja està realitzant, a través d’un funcionari municipal. I, a més, s’encarregarà de contractar una empresa que responsable de proporcionar l’alimentació necessària.

En aquest sentit, ens comenta que des de l’Ajuntament els ha estranyat molt el comunicat de FAPAS. Des de l’Ajuntament interpreten que el que volen des de l’associació és que “n’hi haja funcionaris que estiguen pendents dels voltors 24 hores al dia els 365 dies a l’any, cosa que no pot assumir l’Ajuntament“.

 

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *