foradia elgrat

Estiu sense incidents i amb rècords d’ocupació a la platja de Gandia

Des de l'Ajuntament de Gandia, i el cos de Policia Local, han mostrat la seua satisfacció per la feina feta durant aquesta campanya d'estiu

L’Ajuntament de Gandia, i el cos de Policia Local, han fet un balanç sobre el dispositiu de Seguretat que va posar-se en marxa durant la temporada estival. Els dos organismes han mostrat la seua satisfacció per la feina que s’ha fet en aquesta campanya, i han assenyalat que ha sigut un estiu amb rècord d’afluència i ocupació, on no s’han registrat grans incidents.

Nacho Arnau, regidor de Seguretat ha explicat que: “Tanta ocupació i afluència genera un gran volum de treball que s’ha resolt satisfactòriament”, i ha recordat que s’ha fet especial incidència a l’arena de la platja amb servei de quads, drons i agents a peu que han estat patrullant per aquest espai. A més, el regidor ha informat que durant els mesos de juliol i agost s’han dut a terme 6.000 serveis (100 actuacions diàries), de les quals 300 han sigut de caràcter humanitari, i 317 han sigut accidents de trànsit, 91 d’ells amb ferits lleus.

La Policia Local ha rebut durant aquests dos mesos 1.800 telefonades, sent la majoria d’elles relacionades amb sanitat.

Un dels punts que ha lamentat Arnau és que durant l’estiu hi ha hagut cinc morts a la platja, que en tots els casos, “s’han degut a les circumstàncies de salut de les persones mortes”. “Hem de continuar insistint en el que queda aquesta temporada i en les pròximes en les normes de comportament i de seguretat que tots ja coneixem” declara.

Així i tot, l’edil ha insistit que la ciutat de Gandia continua sent un destí segur: “Els turistes i visitants aprecien i valoren la seguretat a les nostres platges, i cada vegada aquest és un element amb més pes a l’hora de triar destinació”. A més, ha donat les gràcies “a tots els que ens han visitat per un comportament que en general ha estat molt bo”.

La Policia Local ha afegit que no hi ha hagut incidents destacables ni grans problemàtiques malgrat la massiva afluència, i han comentat que “atendre 100 serveis al dia és molt i creiem que hem donat un servei de qualitat i proper”. També han anunciat que el servei de quads es mantindrà des de les 06h fins a les 22h.

Durant aquest estiu s’han imposat un total de 994 sancions, una quantitat que és pràcticament la meitat de les que s’imposaven abans de la pandèmia. “Potser aquesta és l’única dada que crida l’atenció. Tot i que la platja triplica pràcticament la seua població a l’estiu no hem tingut tanta activitat sancionable com altres anys”, expliquen des del cos de seguretat.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *