foradia camaraalcoi

Gandia tanca la segona edició d’Estiuers

El grup JANSKY va ser el protagonista amb una actuació que barrejava natura, música i poesia

L’ullal de la perla de l’Arqueria del Duc va ser testimoni el passat diumenge, 7 d’agost, d’una actuació que va barrejar sons de la natura amb la música electrònica i la poesia. El grup JANSKY, format per Jaume Reus i la poeta Laia Malo, va oferir amb Insecta Dance Music un espectacle que s’ha presentat enguany com a la novetat de la segona edició del festival Estiuvers a Gandia. A més, el públic que va assistir va poder gaudir una hora abans de la celebració, a les 19 h, d’una visita guiada pel paratge natural de la Marjal. 

No obstant això, la cita va començar una hora abans, sobre les 19 hores, per a molts dels assistents, ja que van gaudir d’una visita guiada pel paratge natural de la Marjal. El mes d’agost no acaba ahi i des de l’Ajuntament de Gandia ja tenen preparada la pròxima activitat, que serà en l’ermita de Santa Anna el diumenge 14 amb «D’una set antiga».

Aquest recital-concert unirà els textos de la poeta Begonya Pozo amb les interpretacions musicals de Carles Garcia amb l’Obert poètic. Les cançons han estat creades i adaptades amb arranjaments de Lucía García i Diego Navarrete.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *