foradia subscriutegrat

UNICEF lliura a Alcoi el segell de Ciutat Amiga de la Infància

• Alcoi inicia, d’aquesta manera, un període de quatre anys que compromet a dur a terme les accions previstes en els seus plans locals d'infància • Alcoi va rebre també un reconeixement pel programa ‘Entendre al Bebè’, que ha tingut una exitosa acollida entre els pares i mares


UNICEF reconeix Alcoi com a Ciutat Amiga de la Infància. El fet ja és oficial, després que l’ONG haja lliurat a l’Ajuntament el segell de CAI, Ciutat Amiga de la Infància. Ho ha fet en la VIII convocatòria en un acte celebrat a Oviedo.

La ciutat d’Alcoi inicia, d’aquesta manera, un període de quatre anys que la compromet a dur a terme les accions previstes en els seus plans locals d’infància i a escoltar les opinions dels xiquets i xiquetes que conformen els seus consells locals de participació infantil i adolescent en tots els temes que els afecten.

Des de la regidoria de Polítiques Socials comuniquen que “s’ha treballat intensament més de dos anys per aconseguir aquest reconeixement”. La regidora encarregada, Aroa Mira, demostra la seua satisfacció amb aquestes paraules: “crec que els alcoians podem estar orgullosos de viure a una ciutat reconeguda com amiga de la infància per Unicef, és exemple del treball que fem per millorar la vida de les persones i per escoltar les seues opinions, i en especial, dels nostres xiquets i xiquetes, aquells que conformaran l’Alcoi del futur”.

“Hem de tenir en compte que una ciutat que pensa en la infància és una ciutat que pensa en el futur de tots”, remarca la regidora. “En ella, els xiquets són agents actius, opinen sobre el que els afecta i les seues veus són tingudes en compte. Pensem amb la infància de manera transversal, des de l’educació a la cultura, els parcs, la sostenibilitat, la igualtat de gènere o la salut, l’esport… Ser certificats per UNICEF suposa un impuls important perquè la ciutat estiga compromesa independentment de qui estiga al govern realitzant polítiques de llarg recorregut”.

A banda del segell, Alcoi va rebre un reconeixement pel programa ‘Entendre al Bebè’, que ha tingut una exitosa acollida entre els pares i mares que volen millorar la criança basada en l’apego.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *