foradia mediambient

Discurs de Toni Francés als ‘Palmells 2018, mà de futur’ d’El Gratis

• En aquest vídeo podeu gaudir de les paraules que l'alcalde d'Alcoi va tindre el gust de compartir

El Gratis ha celebrat la seua primera edició dels primers ‘Palmells, mà de futur’, un esdeveniment que ha agraït l’aportació cultural de dues persones al nostre territori: Jordi Botella i Nèstor Novell. En aquest vídeo podeu gaudir de les paraules que l’alcalde d’Alcoi va tindre el gust de compartir.

Toni Francés, ens va acompanyar a la primera cita d’aquests palmells, presentada per Ester Jordà. Ho feia amb paraules d’enhorabona per a Jordi Botella i Nèstor Novell per la seua trajectòria i pel reconeixement amb els “Palmells, mà del futur”. Va destacar, a més, la necessitat d’impulsar la capitalitat cultural d’Alcoi en les comarques centrals valencianes.

Recordar que la Càtedra Antoni Miró ha participat en la creació dels ‘Palmells 2018, mà del futur’ que són un nou reconeixement a la Cultura dels valencians. Els “Palmells, mà del futur” que s’han lliurat són unes escultures d’Antoni Miró modelades l’any 1977 tornades a reproduir 41 anys després, i que donen el nom a aquests reconeixements.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *