foradia mediambient

Diversió, cultura i solidaritat amb la Protectora d’Animals d’Alcoi

• La jornada ha estat completa de jocs, tallers i espectacles. Va estar present l’escriptor i contacontes Jordi Raül Verdú • Cal destacar que la Protectora d’Animals ja ha presentat el seu calendari solidari del 2019


La Societat Protectora d’Animals i Plantes d’Alcoi ha celebrat una jornada de portes obertes. Desenes de visitants han pogut conéixer l’espai de l’entitat, la seua funció com a protectora i els animalets que cuiden.

La jornada ha estat completa de jocs, tallers i espectacles. Va haver una exhibició de les habilitats de diferents gossos ensinistrats, jocs infantils, tallers, un dinar solidari… Va estar present l’escriptor i contacontes Jordi Raül Verdú, qui va delectar a grans i menuts amb la seua història del gosset Xurrispi.

Cal destacar que la Protectora d’Animals ja ha presentat el seu calendari solidari del 2019, on es reflecteix la bellesa dels animalets i es ret homenatge als voluntaris que els dediquen part del seu temps. Es trobarà als punts de venda pròximament, i la recaptació dels diners que obtinguen d’ell anirà destinada al manteniment dels animalets i de les instal·lacions del recinte.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *